Protea PD18-wielmotor in Tianjin officieel buiten de montagelijn

Maximale koppel 1250N · m, piekvermogen 75kW, de maximale snelheid van 1800rpm, de motor met de motorregelaar (kwaliteit) 36kg. Dit is ProteanDRIVE18 (aangeduid als Protean PD18) wielmotor technische parameters. 27 april, Protea PD18 RAM wielmotor in Tianjin officieel buiten de assemblage lijn.

Volgens Liu Yue, directeur van Protean Operations, voltooit de eerste Prothese PD18 RAM-wielmotor het gehele processamenstel en testen, wat betekent dat de Protean Tianjin-fabriek voor de PD18 RAM-wielmotor de installatie en inbedrijfstelling van alle procesapparatuur heeft voltooid, Onderzoek en ontwikkeling centrum van de technische transplantatie, kleinschalige productie van technische parameters optimalisatie, alle medewerkers engineering en productie kwaliteit team training en de praktische werking van een aantal belangrijke elementen, zal de toekomst van Protean Electric blijven in te voeren in Tianjin fabrieksschaal productiecapaciteit optimalisatie , Automatisering Projectinleiding, volgens de feedback van de klantenservice om productprestaties en verder werk te verbeteren.


Yue vertelde verslaggevers, Protea's grootste kenmerk is de motorregelaar (MCU) geïntegreerd in de wielmotor, kan direct met de voertuigcontroller (VCU) worden aangesloten, om de motorbesturing en dataoverdracht te bereiken.


In Liu Yue-opvatting is de wielmotor een optioneel onderdeel van de elektrische aandrijving, die de efficiency van het systeem efficiënt kan verbeteren, kostenbesparingen, het energieverbruik verminderen, een veelbelovende technologische lijn is, de toekomst kan een aanzienlijk marktaandeel in beslag nemen .


Volgens het argument van Liu Yue kan het gebruik van wielmotor de totale kosten van voertuigbedrijven aanzienlijk dalen. "Hoewel de wielmotor zelf duurder is, maar het voertuig met de naafmotor kan de koppeling, versnellingsbak, differentiaal en andere apparaten verminderen. Volgens het voertuigondersteunende systeem, verschillende niveaus, kan de wielmotor de mate van productie verminderen Ondernemingen De kosten van productie. "