Gesmede wielen Toepassing is zeer uitgebreid

Gesmede wielen De applicatie is zeer uitgebreid

Introductie van de remgroep aanpassingsmethode

Wanneer de wielgroep na een lange gebruiksduur onderhoudswerkzaamheden verricht. De aanpassing van de wielgroeprem is ook erg belangrijk, omdat de wielgroep na een lange tijd de rem onvermijdelijk afwijkt, dus we moeten de wielgroep remmen om een goede aanpassing te maken.

Bij het gebruik van de wielgroep is de remmen zeer frequent, als de rem niet gevoelig is, zal dit de persoonlijke veiligheid van het personeel beïnvloeden. Maar hoe moeten we de rem van de wielgroep aanpassen? Laten we kijken:

1, eerst van de wielengroep moeren aanpassen, en moet de bout draaien, en eindelijk de moer vergrendelen.

2, verwijder de rol, de moervrijstelling en de kloof tussen de kaart en de tegelas, wielgroepklaring moet voldoen aan de relevante bepalingen en consistent.

3, in de wielgroep van de schroefinstelling, moet eerst de magneet en moeren loslaten om het werk aan te passen.

4, en eindelijk, in de staart van de greepstaaf, draai de wielgroep om de gewenste lengte te bereiken.

Bovenstaande is de remgroep aanpassingsmethode van de wielgroep, de rem moet in het debuggingproces worden uitgevoerd om de werking van de toestand te controleren, om gevaarlijke of storingsverschijnselen te vermijden. Details van de wielgroep om de druk te dragen

Update Tijd: 2015-11-30 Bron: Onbekend

De wielgroep is een van de belangrijke onderdelen van de kraan. Wanneer we de wielgroep eigenlijk gebruiken, hebben we vaak zeer hoge druk nodig, dus we moeten een redelijke methode gebruiken om de druk van de wielgroep aan te passen, anders zal de overmatige druk zeer waarschijnlijk schade aan de wielgroep veroorzaken.

Hier zullen we je specifiek vertellen over de wielgroep in het daadwerkelijk gebruik van de tijd, de druk moeten dragen:

De belangrijkste rol van de wielgroep is om te ondersteunen en te rijden, is een belangrijke kraanaccessoires. Kranenwielgroep in de werking van de druk verwijst naar het wiel op het spooroppervlak van de normale richting van de kracht, de waarde van het gewicht en de lading, de maximale wieldruk door de kraan geladen en de auto en de swingarm in de Meest ongunstige positieberekening Ontwerp de componenten en plantenstructuur (of spoorsteuninstelling) van de kraanwielgroep. Redelijk ontwerp moet de kraan de maximale druk van de wielgroep sluiten en het actieve wiel iets groter maken om de aandrijfkracht van de operatie te vergroten. De wieldruk van de kranenwiel kan worden bepaald door het handboek voor de kraanontwerp.

Wanneer we de druk op de kraanwielgroep aanpassen, kunnen we verwijzen naar bovenstaande eisen, waardoor de wielgroep de druk kan onderdrukken, maar ook de wielgroep langer kunnen maken. De wielgroep wordt veel gebruikt in De kraanindustrie en is daarbij een integraal onderdeel van. In het wielengroep kan door het manipuleren van de werking van de organisatie het gebruik van wetenschappelijke lay-out, het niveau van de wielscheiding effectief verbeteren. Terwijl de wielgroep door de verbetering ook een stabielere werking kan bereiken.

Kraanoperatie De horizontale afbuiging van de wielgroep is een belangrijke vaardigheidsparameter van de kraan. De afwijking van de schuine waarde vormt een knippad, verhoogt de loopweerstand, oscilleren en geluid, vererger het traject en de wieltjes en verlaagt de levensduur van de kraan aanzienlijk. Alle soorten kraan productie vaardigheden voorwaarden moeten op de wielgroep horizontale skeef regels zijn overeengekomen waarden. Wielgroepen in de bouwmachines of andere industrie├źn gebruiken vaak, maar als het gebruik van het proces van hoe te doen?

Toepassing van het bedieningsmechanisme van de horizontale afbuigingswaarde van de wielgroep is voornamelijk gebaseerd op verschillende productstructuren om de passende technische maatregelen te nemen. Wielstellen worden vaker gebruikt, de procesmaatregelen zijn relatief eenvoudig. Ontwerpstructuur is: de wielen die op de constructie van de wielgroep zijn gemonteerd, de hoofdstructuur van de kraan, de installatie van de verstelbare wiel horizontale afbuiging geschikt vast.