Gesmede Magnesium wielen productieproces

gesmede Magnesium wielen productieproces

De Status-Quo van aluminium velgen voor aluminium velgen en gietproces

Eerste, de aluminiumlegering wiel materiaal

1, gieten van aluminiumlegering grondstoffen voor de A356

Het is Al-Si-Mg legering, omdat het bevat een heleboel Si (inhoud van 6,5-7,5%), zodat de A356 aluminium legering met goede vloeistof stroom en geïntegreerd gieten van prestaties. Echter wordt het effect van dergelijke een aluminiumlegering verminderd. Gegoten aluminium velgen is het gebruik van dergelijke aluminiumproductie silicon magnesium legering.

2, gesmede aluminiumlegering grondstoffen voor de 6061 legering

Het is een misvormde aluminiumlegering, die meestal genoemde gesmede aluminiumlegering is vanwege zijn vloeibare stroom is niet vereist, en haar solide vervorming eisen zijn relatief hoog, dus inhoudelijk Si van 0,4 tot 0,8%. De slagvastheid is dus veel sterker dan het A356 gegoten aluminium. De meeste van de velgen van gesmeed aluminium worden gesmeed met 6061 legering.

Ten tweede, de aluminium legering wiel productieproces: kan worden verdeeld in gieten, smeden, rechte smeden proces en tussen gieten en smeden van productiemethoden.

(1) aluminium wiel gietproces

(Zes overvloed, Wanfeng, dawn, Dai Ka, Yue Ling, Shen Lika, etc. via deze procedure)

A356 aluminiumlegering smelten - ontgassing - casting - vorming - T6 warmtebehandeling - verspaning - oppervlaktebehandeling.

Gieten van aluminium wielen van het proces, dat wil zeggen de gesmolten aluminium uit de mal op de poort rechtstreeks gegoten in de mal koeling molding. Deze eenvoudige gieten methode, schimmel kosten is laag. Echter, de gieten mond is relatief groot, aluminium consumptie is groot; gieten gemakkelijk in de gas- en onzuiverheden, is stroom en temperatuur stabiliteit slecht, zodat casting gebreken meer zijn.

(2) het smeden van het fabricageproces is onderverdeeld in twee

Een, smeden proces. (CITIC Daika, Daikai Hongxin, Jiangsu Parker, solide Duitsland magnesium aluminium, Zheng Yu aluminium is het gebruik van dit proces)

6061 aluminiumlegering ronde bar - gesneden volgens het gewicht van de ruwe sectie - verwarmd tot ongeveer 400 graden - meer dan 8.000 ton van het smeden van de machine voor 3 tot 4 keer smeden de eerste plinten - sterke draaiende machine definitieve koude vormen - T6 warmtebehandeling - machinale bewerking -oppervlaktebehandelingen.

B, rechte proces smeden. (Hebei magnesium wiel, de enige), buitenlandse Alcoa merk is het gebruik van dit proces smeden, smeden proces voor het huidige proces van het smeden in de top van het proces, productprestaties is bekend.