China om de bouw van nieuwe infrastructuurfaciliteiten te versnellen

Tijdens de dinsdagbijeenkomst werd erop gewezen dat het versnellen van de ontwikkeling van informatienetwerken en andere nieuwe infrastructuur de groei van veel andere sectoren stimuleert.

BEIJING, april 29 (Xinhua) - China zal de ontwikkeling van nieuwe infrastructuur versnellen in een poging om de industriële en consumptie-upgrading te stimuleren, volgens een bestuursbijeenkomst van de State Council 0010010 # 39; door premier Li Keqiang op dinsdag.

0010010 quotum; Het verbeteren van de ontwikkeling van de nieuwe infrastructuur, inclusief de informatienetwerken, is een proactieve benadering om effectieve investeringen te stimuleren. Online thuiskantoor en telegeneeskunde mogelijk gemaakt door informatietechnologie hebben een grote rol gespeeld in de COVID-19-reactie, 0010010 quot; Li zei.

Tijdens de dinsdagbijeenkomst werd erop gewezen dat het versnellen van de ontwikkeling van informatienetwerken en andere nieuwe infrastructuur de groei van veel andere sectoren stimuleert. Dit initiatief zal bijdragen tot een industriële upgrade, nieuwe groeimotoren stimuleren en meer banen creëren, waardoor aan de huidige behoeften wordt voldaan en de langetermijnbelangen worden gediend.

Informatienetwerken en andere nieuwe infrastructuur moeten worden bevorderd in het licht van de ontwikkelingsbehoeften en het potentieel van relevante industrieën, zoals tijdens de bijeenkomst werd gevraagd. Er zullen nieuwe investerings- en ontwikkelingsmodellen worden toegepast waarbij marktgebaseerde investeringen de steunpilaar zullen zijn, de deelname van diverse entiteiten zal worden ondersteund en financiële instellingen zullen worden aangemoedigd om nieuwe producten te ontwikkelen en diensten te intensiveren. De overheid zal meer begeleiding en ondersteuning bieden en meer faciliteren voor dergelijke investeringen en ontwikkeling.

0010010 quotum; nieuwe industrieën die worden aangedreven door informatietechnologie, kunnen het verbruik en de investeringen aanzienlijk stimuleren. Hun groei zal helpen om aan de huidige behoeften te voldoen en bij te dragen aan de ontwikkeling op lange termijn, 0010010 quot; Li zei.

Luchtfoto gemaakt op 15 april 2020 toont werknemers die werken op de bouwplaats van een 5 G-basisstation in de Chongqing Hi-tech Zone in Chongqing, Zuidwest-China. (Xinhua / Wang Quanchao)

Dergelijke bouwinspanningen moeten gericht zijn op huishoudelijke behoeften en toepassingsgericht zijn. Het potentieel van de enorme binnenlandse markt van China 0010010 # 39 moet worden benut en meer toepassingsscenario's voor nieuwe infrastructuur moeten actief worden verkend. Relevante partijen worden aangemoedigd om gezamenlijk het industriële internet op te bouwen. Gezien de stijgende nieuwe vraag naar digitale consumptie, zullen toepassingen van online werken, afstandsonderwijs, telegeneeskunde, voertuignetwerken en slimme stadstechnologieën worden gepromoot.

0010010 quotum; het is essentieel om het potentieel van de markt te ontsluiten en zijn rol zoveel mogelijk naar voren te brengen. De regering zal zich niet bij elke stap betrekken. Toepassing is de sleutel tot de ontwikkeling van de informatienetwerken en de markt speelt een cruciale rol bij het vormgeven van de toepassing. Met ons marktpotentieel is het belangrijk om marktgericht te blijven en ons te concentreren op de toepassing, en om particuliere investeringen in dit proces aan te trekken, de consumptie te stimuleren en een deugdzame cirkel te bevorderen. Een dergelijk proces zal de drijvende kracht achter onze economie blijven, 0010010 quot; Li zei.

Tweezijdige openheid en samenwerking tussen de telecommunicatiesector en andere aanverwante sectoren zullen worden aangemoedigd om belemmeringen voor sectoroverschrijdende toepassing weg te nemen, om een ​​gunstig klimaat te creëren voor platformeconomie en voor de openstelling en integratie van sectoren, en het bevorderen van een eco -systeem waar platforms en hun deelnemers win-win-resultaten behalen.

0010010 quotum; Het uitbreiden van de marktdekking levert voordelen op voor het leven van mensen 0010010 # 39 en draagt ​​bij aan economische groei. Dit zal ook helpen nieuwe drijfveren voor duurzame ontwikkeling te koesteren en meer banen te creëren. Het is een zet die meerdere doelen dient, 0010010 quot; Li zei.

0010010 quot; We zullen ons blijven inzetten voor openstelling en win-win-samenwerking voor gemeenschappelijke ontwikkeling, 0010010 quot; Li zei. 0010010 nbsp;