BMW Brand Series

BMW Merk serie

Bewerk de betekenis van de auto

BMW is de betekenis van de Beierse motorfabrikant, het logo van de kleur en combinatie van de BMW-staat van het Beierse Staatsembleem (naast de voorkant van het BMW-logo). BMW is het begin van de werking van de vliegtuigmotor, zo veel mensen denken dat het logo de roterende propeller vertegenwoordigt, maar het feit is niet het geval, in feite is de betekenis van blauw en wit gemarkeerde symmetrische graphics erg eenvoudig, blauw en Wit patroon is het bedrijf waar de staat van Beieren Embleem, vroeger de BMW herinnerde aan Beierse pure bloed.

Zoals Mercedes-Benz heeft BMW een lage reputatie voor hoogwaardige, high-performance en hightech-voertuigen met lage autoproductie, maar heeft bijna dezelfde reputatie als Mercedes-Benz-auto's in de automobielindustrie en de gebruikers van de wereld. BMW auto-acceleratie prestaties en hoge snelheid prestaties in de automobiele industrie in de wereld in een van de beste, dus de politie is de favoriete politieauto BMW. BMW's motorfiets op de internationale markt is vrij duur, zelfs meer dan de luxeauto, tegen een prijs van maximaal 30.000 dollar. BMW-producten hebben een goed sportgen, dat in de wereld rijdende activiteiten vaak buiten de schijnwerpers heeft.

In de Chinese, gecombineerd met de Chinese Pinyin-situatie, is de geboorte van een ander argument BMW als 'geen aanraking met mij' shorthand, een symbool van deze auto uiterst eerbaar, het is het beste om niet aan te raken.

Brandreeksredacteur

BMW auto's hebben 1,2,3,4,5,6,7,8 (stopgezet), i, M, X, Z en diverse andere series. Onder hen is 1 een kleine auto, 2 is een kleine coupe, 3 series is een middelgrote auto, 4 series is een middelgrote coupe (inclusief kap), 5 serie is een grote auto, 6 serie is een grote coupe (Inclusief kap), 7 serie is een luxe D-klasse auto, ik ben een BMW elektrische auto en hybride serie, M is de high performance van de BMW en sportauto versie, X is de BMW-specifieke SUV (sport multifunctionele auto) auto , De sportwagen van de binnenstad van BMW. De nieuwste van de 4-serie, de productie-versie van de BMW 4-serie is hoofdzakelijk van de 4-serie Coupe concept auto conversie, om de originele 3-afdeling Coupe te vervangen.

Ontwikkeling geschiedenis editor

Uitgebreide ontwikkeling

BMW Motor Company, Bavaria Machinery Manufactory AG (Duits: Bayerische Motoren Werke AG, BMW). Vandaag is BMW een van 's werelds meest bekende luxe auto merken geworden. BMW is opgericht in 1916 en is gevestigd in M√ľnchen, Duitsland. In de afgelopen 80 jaar is het gegroeid van de oorspronkelijke vliegtuigmotorproductiefabriek naar de toonaangevende luxeauto's van vandaag. De productie van wereldwijde vliegtuigmotoren, terreinwagens en motorfietsgroepen is de beste 20 auto-bedrijven ter wereld. BMW werd ook vertaald als "Ba Yier".

BMW, voorheen bekend als een vliegtuigfabriek, werd op 7 maart 1916 opgericht en was oorspronkelijk bekend om een gestroomlijnde fietsverkenningsvliegtuig te maken. De naam van het bedrijf is BFW (Bayerische FlugZeug-Werke), "Bavaria Aircraft Manufacturing Factory", de oprichter Gustan Otto (Gustan Otto), zijn vader is de beroemde viertaktverbrandingsmotor uitvinder.

Gisborne's hoge prestatie in de luchtvaart zorgde ervoor dat hij een grote ambitie maakte om een auto te maken en hij heeft besloten om een prachtige pagina voor de geschiedenis van de auto te schrijven, dat wil zeggen dat door de duizenden fans van vandaag de Duitse BMW-fabriek veel plezier heeft.