3 stuk gesmede wielen wielen met een Diameter

3 stuk gesmede wielen wielen met een diameter

De relatie tussen de diameter van drie gesmede wielen en het spoor. Naast de kleine en middelgrote brug kraan auto lopen soms vierkante staal gebruikt als de track en stelt u de toren kraan kraan driehoekige sectie van de vierkante arm van de vierkant stalen snaar uitgevoerd als de track, de contactpersoon van de lijn, het algemene gebruik van de bovenste kraan o verhead de rails. De contact stress van de drie gesmede wielen en de track is het contact van de punt van het roller-roller paar en de contact spanning is vrij hoog,

Hoe goed u selecteert het materiaal en de warmtebehandeling van het wiel; Hoe kan de relatie tussen de diameter van de drie gesmede wielen en het type nummer, alleen goed verwerken zodat er genoeg uitvoering capaciteit, en zuiniger; hoe de berekening van zijn draagkracht, maar dit document probeert opgelost probleem.

1,3 blokken gesmede wielen met een diameter

Het oppervlak van het loopvlak van het wiel van de kraan moet worden uitgeblust en voldoende gehard diepte hebben. De foutmodus is meestal een aantal bedrijfsduur te wijten aan contact stress veroorzaakt door vermoeidheid putjes en slijtage. Alleen uitgeblust en uitgeblust door het blussen van het wiel loopvlak vaak leiden tot plastische vervorming of abrupte slijtage optreden, het kan alleen worden gebruikt voor kleine wiel druk en het werk is niet frequent gelegenheden. Het oppervlak van het gehard maar gehard diepte van het wiel wordt vaak veroorzaakt door het loopvlak crushen, peeling, het meer wenselijk is.

Ter verbetering van de ecologische draagkracht van drie gesmede wielen, moet de wielen van het materiaal voldoende kracht, maar iets lager dan de rail. Ter verbetering van haar hardbaarheid en uitgebreide prestaties, gebruikte in koolstof gesmeed staal of middellange carbon legering gietstaal, zonder het oppervlak te harden voordat de treksterkte over het algemeen ○ b ≥ 600N moet / mm2.

De diameter van het wiel moet worden voorafgegaan door de R10-serie, zoals 250,315,400,500,630,800,1000 en 1250, en het gebruikelijke meetbereik is 400-1000. Voor het gemak van selectie, invoegen R20 tussen 630-1000 serie van 710 en 900 twee specificaties, maar moeten prioriteit krijgen in de R10 reeks waarden.

2, track

Kraan gebruikte rails zijn de zware spoor spoor en kraan rails twee hoofdcategorieën, zware spoor-spoor

China GB181-GB183 spoorlijn zware spoor aan het gewicht van elk 1m te onderscheiden, dat wil zeggen, 38kg/m, 43kg/m en 50kg/m een totaal van drie modellen. De eerste twee modellen worden voornamelijk gebruikt voor het spoorlijnen en het spoorlijnen die niet vaak worden geladen, die voornamelijk gebruikt voor het spoorlijnen worden. 3 modellen hebben dezelfde spoor kromming straal R = 300mm, de breedte van het spoor is ook fundamenteel het zelfde. Spoorlijn zware spoor functies:

a. Due geplaatst in een bepaalde interval inzake de regeling van dwarsliggers, wilt dragen een meer buigende stress, en een grotere hoogte, doorsnede van de X-X-as heeft dus genoeg buigende traagheidsmoment;