2-delige gesmede wielen Type gezond verstand

2-delige gesmede wielen Type gezond verstand

2 wiel smeden Typ gezond verstand, die weet niet dat je zegt dat je begrijpt de auto

Onderhoudsdienst, volgens twee smeden wiel oppervlaktebehandeling proces om een andere manier, kan worden onderverdeeld in twee soorten verf en beplating.

1, verf twee gesmede wielen betaalbaar, duurzaam.

Gewone modellen van smeden tweewielers in de verschijning van minder beschouwd, goede warmteafvoer is een basisvereiste, de basic gebruik van verf op het proces, dat wil zeggen, de eerste spray en dan gebakken, de kosten is meer economische en mooie kleur, om een lange tijd, zelfs als het voertuig is gesloopt en de kleur van de twee gesmede wielen blijft hetzelfde.

Vele Volkswagen modellen 2 smeden wiel oppervlaktebehandeling proces zijn verf, sommige avant-garde mode, dynamische kleur van de twee gesmede wielen wordt ook gebruikt in verf technologie. Dit soort 2 gesmede wielen zijn betaalbaar en de specificaties zijn voltooid. 2, twee smeden wiel prijsverschil plating.

Plating twee smeden wiel is onderverdeeld in zilver, water plating en zuivere plating en andere typen. Galvaniseren zilver en water 2 gesmede wielen plating, hoewel de kleur is licht en levendig, maar om te handhaven een kortere tijd, dus de prijs is relatief goedkoop, voor de uitoefening van een heleboel verse jonge mensen zoals.

Pure plating twee wielen smeden, kleur retentietijd voor een lange tijd, kan worden gezegd dat hoge kwaliteit en hoge prijzen. Er zijn sommige high-end auto's zullen de oorspronkelijke standaard pure plating 2 smeden wielen.

2 gesmede wielen volgens het materiaal kunnen worden onderverdeeld in twee categorieƫn: smeden wiel 2 stalen, aluminium legering 2 gesmede wielen.

3, staal 2 smeden wiel het belangrijkste voordeel is het eenvoudige productieproces, de kosten zijn relatief laag, en de mogelijkheid om te weerstaan metaalmoeheid is zeer sterk, dat wil zeggen, we vaak bekend als goedkoop en sterk. Maar de stalen twee gesmede wielen tekortkomingen zijn relatief meer prominent is geen mooie uiterlijk, gewicht, traagheid weerstand, warmteafgifte is ook relatief arme, en zeer eenvoudig te roesten. 4, legering materiaal 2 wiel licht gewicht gesmeed, traagheid weerstand is klein, de productie van hoge precisie, hoge snelheid draaien in de kleine vervorming, traagheid weerstand is klein, is bevorderlijk voor de verbetering van de prestaties van de rechte lijn van de auto, het verminderen van de band rolweerstand, waardoor brandstof wordt verbruikt de

Legering materiaal thermische geleidbaarheid is ongeveer drie keer de staal, goede warmteafvoer, voor het voertuig remsysteem, band en rem systeem thermische demping kan een rol spelen. Momenteel op de markt van de originele auto velgen twee smeden zijn hoofdzakelijk aluminium, natuurlijk, een heleboel twee gesmede wielen bewerkt met het oog op een bepaalde speciale vereisten en visuele verbetering zal kiezen voor chroom, titanium en andere elementen zoals een uitgangsmateriaal. Echter, in vergelijking met de stalen materiƫle gesmede twee wielen, lichtmetalen 2 gesmede wielen prijzen een heleboel duur, zo vaak in vele low-end niveau van de originele auto, stalen 2 gesmede wielen zal verschijnen in de laag met modellen, terwijl de legering 2 gesmeed wiel is een hoog met de sta ndaard modellen.