2-stuk gesmede wielen Twee tandwielen centrumafstand

2 stuk gesmede wielen Twee tandwielen middenafstand

1, het tandwiel van de tandwielen moet passend zijn, te strak zal het stroomverbruik verhogen, gemakkelijk draers dragen; Te verliezen tandwiel gemakkelijk te verslaan en uit de ketting. Sprocket dichtheid: vanaf het midden van de tandwiel lift of druk, ongeveer twee tandwiel centrumafstand van 2% -3%.

2, moet het tandwiel op de as niet draaien en schuiven. In het zelfde aandrijfsamenstel moet het uiteinde van de twee tandwielen in hetzelfde vlak zijn gelegen, waarbij de centraalafstand van de tandwiel van 0,5 meter onder kan afwijken met 1 mm; Tandwiel centrumafstand van 0,5 meter of meer, kan 2 mm afwijking zijn. Maar kan geen wrijvingsketting hebben aan de kant van het fenomeen, als de twee ronden te groot zijn voor off-line en versnelde slijtage. Bij het controleren van tandwielen moet er rekening mee worden gehouden dat de offset wordt gecontroleerd en aangepast.

3, het tandwiel draagt serieus, moet ook het nieuwe tandwiel en het nieuwe tandwiel vervangen om een goede verloving te waarborgen. U mag het nieuwe tandwiel of het nieuwe tandwiel niet afzonderlijk vervangen. Anders zal het slechte verloving veroorzaken om de slijtage van nieuwe tandwielen of nieuwe tandwielen te versnellen. De slijtage van de tandoppervlak van het tandwiel moet tot op zekere hoogte worden gebruikt om te draaien (verwijzen naar het gebruik van het tandwiel), om het gebruik van de tijd te verlengen.

4, het nieuwe tandwiel is te lang of verlengd na gebruik, het is moeilijk om aan te passen, je kunt de situatie zien om de link te verwijderen, maar moet gelijk zijn. De link moet door de achterkant van het tandwiel passeren, de vergrendelingstap wordt buiten geplaatst en de opening van de vergrendelingstap moet in de omgekeerde draairichting staan.

5, tandwiel in het werk moet tijdig vullen van de olie. Smeermiddelen moeten de speling tussen de rollen en de binnenmantel binnengaan om de arbeidsomstandigheden te verbeteren en de slijtage te verminderen.

6, het oude tandwiel kan niet worden gemengd met een van de nieuwe tandwielen, of gemakkelijk schok in de aandrijving veroorzaken, trek het tandwiel af.

7, de langdurige opslag van de machine, het tandwiel moet worden verwijderd met petroleum of diesel reiniging, en dan gecoat met olie of boter op een droge plaats opgeslagen.

De normalisatie van de smeden wordt uitgevoerd door een tijdsperiode boven A3 of Acm bij 40 tot 60 ° C te verwarmen, zodat het smedenweefsel een homogene austenitische structuur wordt en naar kamertemperatuur wordt afgekoeld door warmtebehandeling in een stilstaande lucht. Voor eutectoïde staal kan het doel van graanverfijning worden verkregen met goede sterkte en taaiheid; Voor Eutectoid staal kan het sneeuwkoolstofstaal in de austenitische korrelgrenzen voorkomen op de vorming van reticulaire neerslag, om de taaiheid van laagverwerkende materialen te verminderen. Het voornaamste doel van de complete ontgloeiing van het smeden is het staal te verzachten en de bewerkbaarheid van het staal te verbeteren. De warmtebehandelingsprocedure is zodanig dat de warmtebehandeling gedurende een periode verhit wordt boven de temperatuur van A3 ~ 20 ~ 30 ° C (hypoeutectoid staal) of boven het A1-punt van 30 ~ 50 ° C. Na de vorming van complete austeniet (of Austeniet plus sneeuwwit lichaam), in het A1-punt onder 50 ° C om de volledige golf van de metamorfose te maken, om de smeden te verzachten. Daarnaast is de spanningsluisglans onder het verwarmde punt 450 ~ 650 ° C verwarming voor enige tijd na het koelen tot kamertemperatuur, het staal kan worden verwijderd in het snijden, stampen, gieten, lassen van de restspanning.