2-delige gesmede wielen technische norm

2-delige gesmede wielen technische norm

2 smeden wiel kwaliteitscontrole in een zin, aan de ene kant is de eisen van de twee smeden wiel kwaliteitscontroles, aan de andere kant is het verbeteren van de richting van het proces van de smeden om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van twee gesmede wielen voldoen aan de twee smeden wielen Techn iCal normen, en om te voldoen aan het ontwerp, verwerking, gebruik van de eisen. De inspectie van de kwaliteit van de twee gesmede wielen omvat inspectie van de verschijning en interne kwaliteit. Uiterlijk kwaliteitsinspectie verwijst voornamelijk naar de twee stukken van het smeden van wiel geometrie, vorm, oppervlakte voorwaarden en andere onderdelen van de test; interne kwaliteitscontrole is voornamelijk verwijst naar twee smeden wiel chemische samenstelling, macroscopische organisatie, microstructuur en mechanische eigenschappen van de test project.

In het bijzonder de kwaliteitstest verschijning van de twee gesmede wielen is het controleren van de vorm van de twee gesmede wielen, of de geometrische afmetingen aan de eisen van de tekeningen voldoen, of het oppervlak van de twee gesmede wielen zijn defect, wat zijn de gebreken van hun eigenschappen, hun morfologische kenmerken wat het is. Het oppervlak van de test is gewoonlijk het controleren van het oppervlak van twee gesmede wielen oppervlakte scheuren, vouwen, kreuken, druk pit, sinaasappelschil, blaarvorming, littekens, corrosie kuilen, hobbels, vreemde voorwerpen, niet volledig, kuilen, ontbrekende vlees, krassen en andere gebreken. De interne kwaliteit van de inspectie is het controleren van de innerlijke kwaliteit van de twee gesmede wielen zelf, is het uiterlijk van de kwaliteitscontrole kan niet vinden de kwaliteit van de situatie, het beide controle omvat de twee wielen smeden de interne gebreken, maar ook om te controleren de mechanische eigenschappen van twee gesmede wielen, en om belangrijke onderdelen, belangrijke onderdelen of grote 2 gesmede wielen dienen ook te worden getest op chemische samenstelling. 1, als gevolg van de impact van verwarming medium om twee sets van het smeden van wiel lege cellen veroorzaakt door chemische veranderingen in de samenstelling van de gebreken, zoals oxidatie, decarbonization, koolstof en zwavel, koper, enzovoort.

2, veroorzaakt door de abnormale veranderingen in de interne organisatiestructuur van de gebreken, zoals twee smeden wiel oververhitting, over branden en niet hitte, enzovoort.

3, te wijten aan de ongelijke verdeling van de interne temperatuur van de blanco, interne stress (zoals temperatuur stress, weefsel stress) veroorzaken is te groot voor de productie van twee smeden wiel leeg kraken, enzovoort. Smeden verwerking nodig aandacht te besteden aan de plaats:

1. het smeden van het proces omvat het materiaal snijden in het gewenste formaat, Verwarming, smeden, warmtebehandeling, reiniging en inspectie. In kleine kunstmatige smeden, al deze operaties worden uitgevoerd door een paar forgons en start in een kleine plaats. Ze worden blootgesteld aan de dezelfde schadelijke milieu- en beroepsrisico's; in grote smeden workshops variƫren de gevaren van taak om te werken. Arbeidsomstandigheden hoewel de arbeidsomstandigheden naar gelang van de smeden variƫren, ze hebben enkele gemeenschappelijke kenmerken: matige sterkte arbeid, droge hitte, microklimaat, lawaai en trillingen, de luchtverontreiniging door rook.