2-stuk gesmede wielen voorbereiding voor het verwarmen

2 stuk gesmede wielen Voorbereiding voor verwarming

1. Voorbereiding voor verwarming

1) vertrouwd met de verwarmingsspecificaties, volgens de verwarmingsspecificaties en lege sectie grootte, kwaliteit en kwantiteit om de juiste verwarmingsoven te kiezen.

2) Controleer de verwarmingsoven en het thermisch instrument om ervoor te zorgen dat de oven in de normale toestand staat.

3) een goede hoorn geplaatst, trolley oven hoort moet hoog zijn tot 250 ~ 500mm, binnenoven hoender moet 70 ~ 150mm (kleine gedeelte van de lege staat direct op de bodem van de oven verwarming).

4) Volgens de verwarmingsspecificaties om de oven temperatuur aan te passen.

2. Oven eisen

1) In de winter moet in de open put in de workshop worden opgeslagen 2 ~ 3d verwarmingsoven verwarming.

2) is strikt verboden koude, warme billet gemengde verwarming en regen van de natte verwarmingsoven.

3) hete ingot aan de workshop moet tijdig oven zijn.

4) Grote smeden van de blanco in de trolleyoven moeten van de brander 400 ~ 500mm zijn, in de oven moet van de brander 150 ~ 200mm zijn.

5) Oven Controleer het staalnummer, ovennummer, ingot type, en de verschillende materialen en ingots opbouw oven oven locatie kaart.

3. Verwarming eisen

1) na de oven of langere tijd om de verwarmingsoven te stoppen, moet de eerste gebruik altijd de veranderingen in de verschillende delen van de situatie en brandstofverbranding in acht nemen, dat het probleem op tijd is vastgesteld.

2) het verwarmingsproces moet opgevolgd worden, een ijverige temperatuur, voorkomen dat de doorstroomtemperatuur lokale oververhitting veroorzaakt en verbrand wordt.

3) verschillende stalen en verschillende maten van blanks tegelijkertijd verwarmen, de oven temperatuur, verwarmingssnelheid en verwarmingstemperatuur volgens de lagere implementatie van de bedrijfstijd volgens een lange uitvoering. Lage vraag naar terugspoelingstemperatuur en korte isolatiebehoeften van de blanco kan eerst gebakken worden.

4) verwarming van de trolley oven, waardoor de oven temperatuur dan de materiaal temperatuur 20 ~ 300C, kamer oven verwarming, waardoor de oven temperatuur dan de materiaal temperatuur 15 ~ 200C.

5) Het smeden van blanks in de oorspronkelijke smeedtemperatuur van de bedrijfstijd overschrijdt de minimale bedrijfstijd van 1 keer, de oventemperatuur moet in het initiƫle smeltbereik worden geregeld. Slecht materiaal in de initiƫle smeden temperatuur van de bedrijfstijd om het maximum te bereiken, en om een of andere reden niet kan worden gebakken smeden, de oven temperatuur moet worden verlaagd tot 650 ~ 7500C, bij sommige temperatuur isolatie tijd is niet beperkt.

6) bakken en oven, de deur mag niet te groot zijn, de tijd moet zo kort mogelijk zijn om het energieverbruik en de oxidatie niet te verhogen.

7) Bij het verwarmen van de lading van de trolley, om te voorkomen dat het slechte materiaal in de bodem van de oven loopt, nadat de trolley uit de oven is getrokken, kan de deur naar de achterkant van de trolley worden gelaten. De Boven en neem dan het materiaal.

8) de druk in de oven in acht nemen, de afvoerpoort aanpassen, zodat de oven een stabielere micro-positieve druk kan handhaven.

9) Let vaak op de brandende vlam- en blancooxyde-eigenschappen, stel de brandstof- en luchtverhouding in, zodat de verbrandingsatmosfeer en temperatuur voldoen aan de verwarmingseisen.