2-delige gesmede wielen noodzaak Regular

2-delige gesmede wielen moeten regelmatig

2 stuks gesmede wielen tussen de verschillende onderdelen, regelmatige inspectie en vervanging maatregelen zijn onvermijdelijk. Omdat, als u niet de juiste inspectie en vervanging werken, dan kunnen we bijna garanderen twee gesmede wielen op het werk, zal er optreedt geen fout. Om twee gesmede wielen om efficiënter te werken, is het belangrijk om het volgende te doen.

1, we moeten regelmatig controleren de twee gesmede wielen van de verschillende onderdelen, moet u ter vervanging van de standaard over de noodzaak van tijdige vervanging;

2, 2 gesmede wielen vervangingsonderdelen beste afkomstig zijn van de fabrikant, teneinde onjuiste delen model;

3, als het oppervlak van 2 gesmede wielen delen roest uit, dan is het snel moet worden gerepareerd of verlengd, om te voorkomen dat roest fenomeen is te ernstig en veroorzaken een veiligheid ongeval.

Wanneer gebruiken we twee gesmede wielen, we moeten aandacht besteden aan deze onderhoud en reparatie werk, zodat we kunnen twee gesmede wielen kunnen meer efficiënter en veiliger werk.

Productie van verkeer haken, smeden tweewielers, reel sets, koppelingen en andere hijs professionele fabrikant van accessoires. Het bedrijf heeft geavanceerde productie-installaties, professionele medewerkers, strenge kwaliteit managementsysteem, de producten van het bedrijf door de "People's Insurance Company of China," overnemen. Meer klanten op te lossen van de kwaliteit van de zorgen. 2 wielen met een diameter en materiaalkeuze, volgens de meest ongunstige voorwaarden onder het maximum draagvermogen van het wiel te overwegen, om ervoor te zorgen dat geen enkel deel van het wiel overbelasting fenomeen smeden. Wiel materiaal met behulp van ZG340-640 (CL60), en geavanceerde frequentie warmtebehandeling blussen.

Zijn hardheid in overeenstemming met: loopvlak en rim binnenzijde hardheid (HB) ≥ 300 ~ 380

Minimale geharde laag diepte (mm) 20

Hardheid van de minimale geharde laag diepte (HB) ≥260 2 gesmeed Wiellager rekening houdend met 45 ° splitsen van structuur, de eerste peiling half-ring aan de auto of de auto eind balk, gelast en typ de totale Processing halve ring en dragende huisvesting ring paring oppervlak, dus waarborgen van de juistheid van de montage van het wiel en de horizontale Afbuiging van elk wiel, en vervolgens installeren twee gesmede wielen, deze structuur volgens het gemak van installatie en verwijdering, de assemblage van hoge precisie, de stabiele werking, binnenlandse In de afgelopen jaren vaak gebruikt geavanceerde technologie. 2 wiel diameter en materiaal selectie, volgens de meest ongunstige voorwaarden onder het maximum draagvermogen van het wiel te overwegen, om ervoor te zorgen dat geen enkel deel van 2 wiel overbelasting fenomeen smeden smeden. 2 gesmede wielen op het loopvlak en rim binnenzijde, doet geen afbreuk aan het gebruik van prestaties gebreken, noch lassen reparatie.