2-delige gesmede wielen Controleer de verschillende accessoires

2-delige gesmede wielen Controleer de verschillende accessoires

2 stuks gesmede wielen tussen de verschillende accessoires, regelmatige inspectie en vervangende maatregelen zijn onvermijdelijk. Omdat, als u niet de juiste inspectie- en vervangingswerkzaamheden uitvoert, we de twee gesmede wielen op het werk niet kunnen garanderen, is er geen sprake van een foutsituatie. Om twee gesmede wielen efficiënter te laten werken, zijn de volgende zaken van groot belang.

1, moeten we regelmatig op de twee smeden wielen van de verschillende onderdelen om te controleren, als je nodig hebt om de standaard te vervangen moet worden vervangen in de tijd;

2 stuks gesmede onderdelen voor wielvervanging zijn het beste van de fabrikant, om de slechte onderdelen van het model te voorkomen;

3, als de twee stukken gesmeed wieloppervlak roestbestendige laag af, moet het snel worden gerepareerd of vernieuwd om te voorkomen dat het verschijnsel van corrosie te ernstige oorzaak is van beveiligingsincidenten.

Wanneer we twee gesmede wielen gebruiken, moeten we aandacht besteden aan deze onderhouds- en onderhoudswerkzaamheden, zodat we twee gesmede wielen efficiënter en veiliger kunnen maken.

Productietrip-haakgroep, 2 smeden wiel, haspelgroep, koppeling en andere hijsdelen van de professionele fabrikanten. Het bedrijf beschikt over geavanceerde productie-apparatuur, professionele medewerkers, strenge kwaliteits-managementsysteem, de producten van het bedrijf "China People's Property Insurance Co., Ltd." underwriting. Meer klanten om de kwaliteit van de zorgen op te lossen.

Wat moet er gedaan worden om de diameter van de twee gesmede wieltreden te regelen?

Om te zorgen voor een veilige werking van de kraan, heeft de kraan in het ontwerp van de twee smeden wiel diameter een duidelijke nauwkeurigheidseisen, de bepalingen van twee gesmeed wieldiameter tolerantie h9. Het relatieve verschil in de diameter van de overeenkomstige set van twee gesmede wielen die op twee banen van de verre afstand lopen, speelt een beslissende rol in de veilige werking van de kraan. 2 komt overeen met een groep van twee gesmede wielen in de baan, de eenheidstijd om de afstand te lopen is anders, hierdoor zal de kraan asynchroon lopen, wat de veilige werking van de kraan beïnvloedt. Daarom is het belangrijk om twee gesmede wielen aan de kraan te koppelen om het relatieve verschil in de diameter van het wiel te regelen. Het relatieve verschil tussen de diameters van dezelfde groep van twee gesmede wielen moet over het algemeen worden geregeld op 0,12 - 0,15 mm.

Kraan De meting van de diameter van twee gesmede wielen wordt meestal uitgevoerd met behulp van een micrometer met een grote maat. 2 gesmede wieldiameter, zwaar gewicht, meting, hebben vaak meer mensen bij elkaar nodig, meerdere metingen. Als gevolg van een bepaalde batch, de fabrikant elk jaar om het aantal van twee smeden wielen meer te testen, deze meetmethode van arbeidsintensieve, lage efficiëntie, de test personeel vaardigheid en technische kwaliteitseisen hoger zijn. Meetresultaten zijn vaak verschillend vanwege de verschillende werking van de verschillende toegangen.