Veiligheidsvoorschriften voor 1 stuk gesmede wielen

1 stuk veiligheidsvoorschriften voor gesmede wielen

1 Voorzorgsmaatregelen bij gesmeed wiel

Om de veiligheid van een gesmede wielbediening te waarborgen, moet de bediener een opleiding voor veiligheidseducatie ondergaan en het examen, dat bekend is met een onderdeel van de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van smeden, strikt naleven. Let op het volgende.

1, de eerste opheffing van zware voorwerpen of laden om het maximale bedrag te bereiken, moet hangen van de grond hoogte van 0,5 meter na het zware gewicht weer naar beneden, proberen om de veilige en betrouwbare werking na de normale werking te bevestigen.

2, het optillen van de items moet de spreader correct gebruiken om de geselecteerde spreider van toepassing en kan de opknoping items te dragen, is ten strengste verboden overbelasting.

3, spreiders om op te hangen in de opknoping items of andere bepalingen van de dragende, moet worden opknoping of vastgebonden, stabiel voor het hijsen. Controleer en bevestig de ophanghoogte, kabelhoek en zo aan de relevante vereisten.

4, vastgebonden met een scherpe rand van het werkstuk, de noodzaak om zacht materiaal pad te gebruiken om te voorkomen dat het touw werd afgesneden en het ongeval plaatsvond.

5, de operator moet de juiste keuze van de kabel of hijsband zijn, hangende voorwerpen nodig hebben om de ring te gebruiken, zorg ervoor dat de hoepel stevig vast voor de operatie.

6, moet het opheffen van de haak in de bovenkant van de hangende punten hangen, om zijwaarts schuin hangen te vermijden, getrokken door hangende voorwerpen. Het gebruik van een langzame blokstart opheffen, een soepele verandering na het snelle blok opheffen.

7, de kraan handling items, om het object in de rij te laten lopen, loophoogte ten minste meer dan 0,5 m hoger dan de lopende lijn van het werkstuk, is ten strengste verboden opknoping van het hoofd door het hoofd.

8, normale werking is ten strengste verboden om anti-car brake parkeren te openen, het opheffen van de limiter kan de limiet niet beperken om het doel van parkeren te bereiken.

9, hangende objecten zijn ten strengste verboden of andere zwevende items. 10, in het gehele hef-, behandelings-proces, de operator en commandanten met elkaar, op elk moment om de omliggende objecten te observeren, om de veiligheid van personeel, goederen en apparatuur te waarborgen.

11, kraan werking, moet de exploitant zich richten op de richting van de kraan draait, let op om struikelen te voorkomen, en volgens de bepalingen van de volgende voorwaarden fluiten

12, opknoping delen opknoping in de lucht, kan de exploitant niet verlaten, en aandacht besteden aan de grond werking of voetgangersveiligheid.

13, kraanmachinisten en zwaar personeel moeten worden uitgerust met een helm, de exploitant mag geen handschoenen meenemen, hand naar de overeenkomstige schoon, om te voorkomen dat vuil in de knop binnen.

14, verboden in de werking van mechanische reparatie-, reinigings- en smeerwerkzaamheden. Bij het onderhoud van de auto moet de hoofdschakelaar worden afgesneden; en in het mes dat hangt aan de "geen sluiting, is duidelijk gemarkeerd reparatie."

15, kraan werking, zoals abnormaal geluid, storingen en operationele storingen en andere verkoopvoorwaarden, om de stroom af te sluiten op een tijdige manier, snel gemeld aan de desbetreffende verantwoordelijke persoon, zo snel mogelijk om de fout en verborgen gevaren te verwijderen.

16, het werk van een plotselinge stroomuitval, de controller geplaatst in de "nul" bit, opnieuw werken voordat de controle normaal is.

17, na het einde van het werk, de kraan moet open zijn voor de parkeerplaats (aan beide zijden van de muur), en de haak steeg tot een bepaalde hoogte, de bedieningshendel gesloten, afgesneden van de macht, afwerking goede spreader.

18, zich houden aan het onderhoud van regelmatig onderhoud en onderhoud, om goede apparatuur te garanderen.