1-delige gesmede wielen verbeteren de organisatiestructuur

1 stuk gesmede wielen Verbetering van de organisatiestructuur

Smeden is een van de twee belangrijkste componenten die een smeedmachine gebruiken om druk uit te oefenen op een metalen plano om plastische vervorming te produceren om een ​​bewerkingsmethode te verkrijgen met bepaalde mechanische eigenschappen, een bepaalde vorm en maat smeden, smeden (smeden en stempelen). Door smeden kan het metaal in het smeltproces worden geëlimineerd dat wordt veroorzaakt door het gieten van losse en andere defecten, het optimaliseren van de microstructuur en vanwege het behoud van een complete metalen stroomleiding, zijn mechanische eigenschappen smeden over het algemeen beter dan dezelfde gietstukken van materiaal. Aanverwante machines bij het laden van hoge, zware werkomstandigheden van belangrijke onderdelen, naast de vorm van de beschikbare rolplaat, profielen of lasonderdelen, het gebruik van smeedstukken. In vergelijking met het gietstuk kan het metaal na het smeden de organisatorische structuur en mechanische eigenschappen verbeteren. Gieten organisatie na het smeden proces thermische vervorming als gevolg van metaalvervorming en herkristallisatie, de oorspronkelijke grove dendrieten en kolomvormige korrels in fijne korrelgrootte, uniforme grootte van de equiaxed herkristallisatie organisatie, zodat de oorspronkelijke ingot segregatie, Loose, porositeit, slakken en andere verdichting en lassen, de organisatie wordt meer nauw, om de plasticiteit en mechanische eigenschappen van het metaal te verbeteren.

De mechanische eigenschappen van de gietstukken zijn lager dan die van hetzelfde materiaal. Bovendien, smeden verwerking om de continuïteit van de organisatie van metalen vezels te garanderen, zodat het smeden van het vezelige weefsel en het smeden vorm consistent, complete metalen lijn, kan ervoor zorgen dat de onderdelen goede mechanische eigenschappen en een lange levensduur met behulp van precisie sterven smeden, koude extrusie, Temperatuur extrusieproces voor de productie van smeedstukken, kunnen gegoten niet overeenkomen

Smeedstukken zijn objecten waarbij het metaal wordt aangebracht met druk, gevormd door plastische vervorming, of een geschikte samendrukkende kracht. Deze kracht wordt meestal bereikt met behulp van een hamer of druk. Het smeedproces bouwt fijne deeltjesstructuren en verbetert de fysieke eigenschappen van het metaal. Bij het praktische gebruik van componenten kan een correct ontwerp de deeltjesstroom in de richting van de hoofddruk maken. Gietstukken zijn gemaakt van verschillende gietmethoden van metaalvormende objecten, dat wil zeggen, smelten van een goed vloeibaar metaal, met gieten, injectie, inhalatie of andere gietmethode in de voorbereide mal, na afkoeling van het zand, opruimen en na de bewerking, enz. , verkregen met een bepaalde vorm, maat en prestatie van het object. Verschillende smeden methoden hebben verschillende processen, waarbij het proces van warm smeden het langst, de algemene orde: smeden blanking; smeden billet verwarming; roll smeden blanks; smeden vormen; trimmen; ponsen; De inspectie, de algemene smeedstukken om te gaan door het uiterlijk en de hardheid van de inspectie, de belangrijke smeden ook om ervoor te zorgen dat het smeden stress, de prestaties van metaal snijden te verbeteren; schoonmaken, hoofdzakelijk om het oppervlakte-oxide te verwijderen; Om chemische samenstelling analyse, mechanische eigenschappen, resterende stress en andere tests en niet-destructieve testen te ondergaan.