Aluminiumlegering om de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen te helpen

Op de zojuist afgesloten 2017 Shanghai International Auto Show, van 18 huizen en regio's van de 1400 voertuigen "wedstrijden". Naast een verscheidenheid aan luxe auto's om mensen buiten het oog te trekken, in de auto energiebesparende emissiereductie en lichtgewicht ontwikkelingsachtergrond, is de show het meest interessant dan in totaal 159 nieuwe energiewijzigingen, die voor meer dan 10% Voor de geschiedenis van de meeste.

Vanwege de lage energiedichtheid van de batterij en het zware gewicht van de nieuwe energievoertuigen (vooral elektrische voertuigen), zijn de nieuwe energievoertuigen meer prominent dan traditionele auto's om langer rijbereik te bereiken.

Aluminium door zijn kleine dichtheid, goede corrosiebestendigheid en uitstekende kunststoflegering, makkelijk te herstellen en andere uitstekende prestaties, een nieuwe energievoertuig om het gewenste materiaal lichtgewicht te bereiken. Met de binnenlandse fabrikanten en onderdelen blijven fabrikanten voortdurend technologische technologie├źn, maar ook aluminium in de binnenlandse nieuwe energievoertuigen op het gebruik van het aandeel en de componenten neemt toe. Bijvoorbeeld, de autoshow in de Beiqi-stand vertoonde pure elektrische kleine SUV (ARCFOX-1), het gebruik van een lichaamsskeletstructuur van aluminiumlegering en het gebruik van een groot aantal niet-metalen composietmateriaal buiten de omslag, tot een zeker Omvang, verminderd lichaamsgewicht De eerste verschijning van de auto laat Wei zien op de auto met ES8-type huishoudelijke elektrische voertuigen in de carrosserie, het gebruik van 100% aluminium fabricage en zelfs motor- en batterijpakketten zijn aluminiumproducten in Het lichtgewicht op de verbetering.

"Road Angst" probleem is geplaagd door de ontwikkeling van elektrische voertuigen, een knelpunt probleem, in het lichtgewicht ontwerp en lichtgewicht materialen onder de hulp van het show debuut van een verscheidenheid aan nieuwe energie voertuigen, de kilometers zijn aanzienlijk verbeterd in de kilometers, In het algemeen kunnen 300 tot 500 km bereiken.

In de nieuwe energie-bedrijfsvoertuigen wordt ook de toepassing van aluminium verdiept. Op de beurs bracht Suzhou Aojie Automobile Technology Co., Ltd. (hierna Aojie-aandelen genoemd) het bedrijf ontworpen van 2 kubieke meter tot 16 kubieke meter van vijf stad puur elektrisch voertuig, aluminium lichaam en nieuwe energie kracht gecombineerd met Herdefinieer de stad nieuwe energie logistieke voertuigen. Onder hen, voor de eerste keer, werden LEV-4, LEV-7, LEV-13 en andere drie nieuwe auto's vrijgegeven.

Het bedrijf personeel vertelde verslaggevers dat Aojie aandelen sinds 2007 begon te richten op aluminium lichtgewicht lichaam onderzoek en ontwikkeling, heeft een aantal octrooien opgebouwd. Deze keer is het bedrijf in de diepte van het onderzoek, voor de stad logistieke operatie status en transport behoeften, het gebruik van nieuwe technologie ontwerp en ontwikkeling van een verscheidenheid van modellen, geschikt voor verschillende niveaus van logistieke voertuigen om het probleem van de stedelijke logistiek en distributie.