Directionele Monoblock gesmeed velgen voor Mercedes-Benz, Ford Mustang

Directionele Monoblock gesmeed velgen voor Mercedes-Benz, Ford Mustang
Productdetails

Directionele Monoblock gesmeed velgen voor Mercedes-Benz, Ford Mustang


SCD013 (6).jpg


SCD013 (9).jpg


SCD013 (7).jpg

Details foto

SCD013 (8).jpg


Wielen op de auto


SCD013 (2).jpg


SCD013 (3).jpg


SCD013 (10).jpg


SCD013 (11).jpg
1. gesmeed velgen; 1-delige gesmede wielen; luxe gesmede wielen; concaaf gesmede velgen; Gesmede aluminium wielen; OEM aanvaardbaar
2. chemische samenstelling: A6061
3.Manufacturing: programmeren, eerste draaibank, draaien, CNC frezen, bliksem, persoonlijke gravure, definitieve draaibank, draaien, kwaliteitscontrole
4.Finishing: transparant en solide poeder jassen; gepolijst; geborsteld

5. internationale standaard: ISO/TS 16949:2000quality, Duitse TUV Amerika SFI, DOT, Japanse VIA, JWL, ISO 9001:2008quality-systeem, de nationale verplichte certificering van de "C".


Waarom gesmeed?

De smeden-proces maakt gebruik van hoge druk en temperatuur wijzigen de structuur van de niet-directionele graan van de grondstof van gegoten aluminium met de structuur van de verschillende richtingen graan hoge integriteit van smeedwerk. Het aluminium blijft solide gedurende het hele proces als de smeden sterft samenkomen en de vorm van de balk ronde cast aan de cilindrische vorm van een wiel veranderen.

Deze valse leeg wordt dan geplaatst in een custom-built spin-smeden machine te draaien uit en smeden van de rim-sectie. De resulterende radiale graan richting plaatst de hoogste materiële kracht in dezelfde richting als de operationele lasten. Het resultaat is "premium kracht".

Doordat het wiel een gesmede één stuk, wij hebben mogelijkheid om porositeit geëlimineerd. werelds grootste vliegtuigfabrikanten eendelige smeedwerk voor superieure prestaties bij kritische structurele toepassingen gebruiken. Zhongxin gesmede wielen maakt gebruik van hetzelfde proces, gecombineerd met meer dan 50 jaar ervaring vervaardiging van lucht-en ruimtevaart en commerciële gesmede producten, voor de productie van aluminium wielen. Het resultaat is een hoge sterkte, lichtgewicht wiel met geen porositeit en geen lasnaden.

Waarderingen van de lading kunnen variëren van zo laag als 1500 pond voor wedrennen en sport auto toepassingen tot 3500 pond voor lichte vrachtwagen, SUV, off road toepassing en hoger voor commerciële voertuigen. Deze waarderingen zijn geverifieerd door een aantal bochten vermoeidheid, radiale vermoeidheid en impact tests belasting.SUSHA inmiddels kwaliteit directionele monoblock gesmeed velgen voor mercedes benz, ford mustang te koop, die een professional is dergelijke fabrikant in China. Catering aan klanten vereiste, worden aangepaste producten en wholesaledienst ook aangeboden. Moet u daarin geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact op met onze fabriek of onze tak bedrijven te kopen goedkope directionele monoblock velgen gesmeed voor mercedes benz, ford mustang tegen lage prijs bij ons.
Hot Tags: directionele monoblock gesmeed velgen voor mercedes benz, ford mustang China, fabrikant, factory, bedrijven, groothandel, lage prijs, aangepaste, goedkoop, te koop
Onderzoek

You Might Also Like