20 inch 21 inch Heavy Duty Monoblock gesmede wielen

20 inch 21 inch Heavy Duty Monoblock gesmede wielen
Productdetails

20 inch 21 inch Heavy Duty Monoblock gesmede wielen


SFG-1006-1PC.jpg


De velg werd rondgedraaid door computerbesturing, hij kan een hogere ronding krijgen, precisie kan 0,05 mm bereiken, dan kan de algehele prestatie van voertuigen verbeteren, zoals stabieler, betere grip op de grond, minder slip en rol op de auto. Laat je genieten van je het rijden.


Wij zijn een fabrikant in gesmede wielen en zijn van harte welkom om onze fabriek in China te bezoeken (toevoegen: fabrieksgebouw No. 6, Shitangwan Industrial Zone, No. 22, Zhenshi Road, Huishan District, Wuxi, Jiangsu Province, China Postcode: 213037) .

U kunt op onze bedrijfswebsite zoeken om meer wielen te bekijken.

Website: http://www.china-forgedwheels.com/

SUSHA heeft nu kwaliteit 20 inch 21 inch zware monoblock gesmede wielen te koop, dat is een professionele dergelijke fabrikant in China. Catering aan de eis van klanten, aangepaste producten en wholesale-service worden ook aangeboden. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze fabriek of onze filiaalbedrijven om goedkope 20inch 21 inch zware monoblock gesmede wielen tegen een lage prijs bij ons te kopen.
Hot Tags: 20 inch 21 inch zware monoblock gesmede wielen China, fabrikant, fabriek, bedrijven, groothandel, lage prijs, custom, goedkope, voor verkoop
Onderzoek

You Might Also Like