Aangepast gesmeed wiel, lichtmetalen velgen voor luxe auto's

Aangepast gesmeed wiel, lichtmetalen velgen voor luxe auto's
Productdetails

Aangepast gesmeed wiel, lichtmetalen velgen voor luxe auto's

SUSHA SCF1-002 (2).jpg

Al onze wielen zijn geslaagd voor VIA / JWL of SAE J2530, TUV-tests zijn gebaseerd op het verzoek van klanten en zijn van harte welkom om onze fabriek in China te bezoeken

(Toevoegen: Fabrieksgebouw Nr. 6, Shitangwan Industrial Zone, Nr. 22, Zhenshi Road, Huishan District, Wuxi, Jiangsu Province, China).

We hebben 15 jaar ervaring met lichtmetalen velgen in het ontwerpen, engineering, productie en service voor Amerikaanse en EU-klanten! Ik weet zeker dat we een goede samenwerking kunnen hebben!


Al onze producten voldoen aan de JWL / VIA-standaard, ondergaan een rigoureuze impacttest, test voor bochtenvermoeiing, radiale vermoeidheidstest; Onze fabriek is ISO / TS16949, ISO14001 gecertificeerd.


Over betaling en verzending

  • Wij accepteren T / T, Westen Union of Paypal voor productie

  • Als kopers habe problemen en betaling, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op

  • 15-30 werkdagen sinds ontvangst van de betaling (op basis van de werkelijke hoeveelheid)

  • Tracking-nummer zal naar u worden verzonden na levering.

  • En je krijgt een zeer belangrijke verzendstatus per e-mail.SUSHA heeft nu op maat gemaakt, gesmeed wiel, lichtmetalen velgen voor luxe auto's te koop, die een professionele dergelijke fabrikant in China is. Catering aan de eis van klanten, aangepaste producten en wholesale-service worden ook aangeboden. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze fabriek of onze filiaalbedrijven om goedkoop op maat gemaakt gesmeed wiel, lichtmetalen velgen voor luxe auto's tegen een lage prijs bij ons te kopen.
Hot Tags: Custom gesmeed wiel, lichtmetalen velgen voor luxe auto's China, fabrikant, fabriek, bedrijven, groothandel, lage prijs, custom, goedkope, voor verkoop
Onderzoek

You Might Also Like