Tuning gesmede velgen voor luxe auto

Tuning gesmede velgen voor luxe auto
Productdetails

Tuning gesmede velgen voor luxe autoWheel Picture:

SSNC2019-1


Andere kleur:

SSNC2019-3

SSNC2019-4
plastic bag-2 Susha Wheels biedt uniek ontworpen wielen voor luxe auto's van topklasse, variƫrend van Europese, nationale en Japanse merken. De meeste van onze wielen zijn ontworpen om prestatiesremmen te verwijderen. Onze wielopstelling varieert van 19 "tot 22", samen met verspringende breedtes tot 12 ". Wij bieden een breed scala aan wielen, catering voor liefhebbers die op zoek zijn roestvrij stalen lippen gepaard met maximale concaviteit.


Contact online: +86 187 6153 2699


SUSHA heeft nu kwaliteitsafstemmende gesmede velgen voor luxeauto te koop, die een professionele dergelijke fabrikant in China is. Catering aan de eis van klanten, aangepaste producten en wholesale-service worden ook aangeboden. Mocht u hierin geĆÆnteresseerd zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze fabriek of onze filiaalbedrijven om goedkope tuning gesmede velgen voor luxe auto tegen een lage prijs bij ons te kopen.
Hot Tags: tuning gesmede velgen voor luxe auto China, fabrikant, fabriek, bedrijven, groothandel, lage prijs, custom, goedkoop, te koop
Onderzoek

You Might Also Like