Aangepaste grootte 2 pc gesmeed lichtmetalen wielen Rose goud, Brozen, zwarte kleur

Aangepaste grootte 2 pc gesmeed lichtmetalen wielen Rose goud, Brozen, zwarte kleur
Productdetails

Wiel afbeelding-1.jpg


SSNC2012-7SSNC2012-2

SSNC2012-8SSNC2012-5


SSNC2012-6SSNC2012-1


Onze fabriek-1.jpg

-Foerenmachine

锻机-12000T 锻压机.JPG

-Hittebehandeling

热处理-1.JPG

-CNC

机 加 -1.jpg


- Schilderlijn

涂装 -1.jpg

Kwaliteitscontrole-1.jpg

1, Quality Process Control:
 
Alle wielen worden gecontroleerd door X-RAY-testers, Helium- of Water Air-lektesters, metallurgische inspecteurs, uitbalancetesters, uitlooptesters enz. 100% kwaliteitscontrole voor het laden van containers.
 
2, Strength Assurance
 
Op basis van American Standard - SAE, Japanse standaard - VIA / JWL of Germany Standard - TUV, doen we Impact-tests, Cornering Fatigue-tests en testen op radiale vermoeidheid.


质量 控制 .jpg


Wij zijn een fabrikant van lichtmetalen wielen en al onze wielen zijn geslaagd voor VIA / JWL of SAE J2530 op basis van het verzoek van klanten. We leveren wielen (zowel aftermarket-ontwerpen als OEM-replica-ontwerpen) voornamelijk aan de VS en Europa.


Om u betere feedback te geven,

Zou je me de volgende vragen willen laten weten, die erg gerelateerd zijn aan prijzen:

1, Heeft u gegoten wielen of gesmede wielen nodig? Hun kosten zijn heel verschillend!

2, de specificatie van de wielen (grootte, ET, H / PCD, CB en Finish)?

Of kunt u ons de wielen laten weten voor welk automodel?

3, de hoeveelheid?

4, uw bedrijfsnaam, adres, e-mail en telefoonnummer zodat we de logistieke kosten kunnen controleren om de levering aan uw magazijn te regelen?SUSHA heeft nu de kwaliteit op maat gesmeed lichtmetalen wielen van de 2 pc gesmeed rosegoud, brozen, zwarte kleur te koop, dat is een professionele fabrikant in China. Catering aan de eis van klanten, aangepaste producten en wholesale-service worden ook aangeboden. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze fabriek of onze filiaalbedrijven om goedkope maat 2 stuk gesmede lichtmetalen velgen rosegoud, brozen, zwarte kleur tegen een lage prijs bij ons te kopen.
Hot Tags: aangepaste grootte 2 pc gesmeed lichtmetalen wielen rose goud, brozen, zwarte kleur China, fabrikant, fabriek, bedrijven, groothandel, lage prijs, aangepaste, goedkoop, te koop
Onderzoek

You Might Also Like