A6061 Gesmeed aluminium lege wiel van warmtebehandeling

A6061 Gesmeed aluminium lege wiel van warmtebehandeling
Productdetails

Fabrikant Custom Made Forged Aluminium Auto Velg 22 Inch

709_8lug_1.jpg


709_8lug_2.jpgGesmeed leeg wiel van aluminiumlegering

Specificatie:

1. Kan bandenslijtage verminderen. Snellere warmtedissipatie schakelt veroudering van remtrommel en band uit, verlengt hun levensduur en vermindert de kans op barst van de band.

2. Kan de onderhoudskosten van de rem verminderen. Lichtmetalen aluminium wielen zijn kenmerkend voor snelle warmteafvoer, dus kunnen het remsysteem en onderdelen die gemaakt zijn van materails die niet echt bestand zijn tegen hoge temperaturen goed beschermen, waardoor de onderhoudskosten van het remsysteem aanzienlijk worden verminderd.

3. Hogere laadcapaciteit. Vergeleken met stalen wielen, hebben smeedwielen een hogere laadcapaciteit van vijf keer zoveel, zorgen voor een stabielere loop.SUSHA heeft nu kwaliteit a6061 warmtebehandeling gesmeed aluminiumlegering leeg wiel te koop, dat is een professionele fabrikant in China. Catering aan de eis van klanten, aangepaste producten en wholesale-service worden ook aangeboden. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze fabriek of onze filiaalbedrijven om goedkoop a6061 warmtebehandeling gesmeed aluminium lege wiel bij lage prijs bij ons te kopen.
Hot Tags: a6061 warmtebehandeling gesmeed aluminium lege wiel China, fabrikant, fabriek, bedrijven, groothandel, lage prijs, custom, goedkope, voor verkoop
Onderzoek

You Might Also Like