2-delige gesmede autowielen met geborsteld buitenste vat en gekruiste spaken

2-delige gesmede autowielen met geborsteld buitenste vat en gekruiste spaken
Productdetails

2-delige gesmede autowielen met geborsteld buitenste vat en gekruiste spaken

SSBC033 (1-1).jpgSSBC033 (1).jpg


SSBC033 (3).jpgSSBC033 (4).jpg


SSBC033 (2).jpgSSBC033 (2-2).jpg


AANBEVOLEN WIELZORG:

  • Wielen moeten regelmatig met de hand worden gereinigd om verontreinigingen zoals straatvuil, zout, ijs / sneeuwsmeltchemicaliĆ«n, vuil en remstof te verwijderen.

  • Automatische spuit- en tikvrije wasbeurten verwijderen verontreinigingen niet volledig, deze kunnen de afwerking beschadigen, handen wassen wordt ten zeerste aanbevolen.

  • Veel gebieden in het land gebruiken tijdens de wintermaanden straatzouten en chemicaliĆ«n die op uw wielen schadelijke gevolgen kunnen hebben. Het wordt daarom aanbevolen om dit seizoen vaker te reinigen. Als u dit niet doet, kan dit de levensduur van het product aanzienlijk verkorten.

  • Vermijd het gebruik van automatische wasstraten, de reinigingsmiddelen en borstels voor het reinigen van banden kunnen het wieloppervlak beschadigen.

  • Was uw wielen nooit als ze nog heet zijn van het rijden. Probeer de hete wielen niet met water te koelen, dit kan de afwerking beschadigen en de remrotors en / of -trommels doen slingeren.

  • Voor PVD en verchroomde wielen, zal een eenvoudige oplossing zoals wasborstelsoep en water, het schoon houden en onderhouden wanneer het regelmatig wordt aangebracht .


Hot Tags: 2-delige gesmede autowielen met geborsteld buitenvat en gekruiste spaken China, fabrikant, fabriek, bedrijven, groothandel, lage prijs, custom, goedkoop, te koop
Onderzoek

You Might Also Like